Om Cristie

Experter på lagring, backup och återläsning.

 "Cristies affärsidé är att erbjuda effektiva lagringslösningar anpassade efter ert behov."

Cristie Nordic etablerades 1997 som ett fristående, personalägt svenskt företag. Vi fokuserar enbart på den nordiska marknaden, samtidigt som vi har ett nära samarbete med Cristie-bolagen globalt.

Vi är ett spetskompetensbolag inom lagring, backup och återläsning. Tack vare hög kompetens, lång erfarenhet och marknadsledande produkter, har vi hjälpt många uppdragsgivare med affärsnyttiga och effektiva lösningar, antingen ur ett ekonomiskt perspektiv eller när det gäller driftsäkerhet och produktivitet.

Vi erbjuder framför allt kompletta systemlösningar där vi gör allt från förstudie till förvaltning. Vi kan även bryta upp vårt erbjudande i tjänster, mjukvara och hårdvara, och erbjuder hela IBMs sortiment inom backup, återläsning och lagring.

Som IBM Premier Business Partner, har Cristie Nordic högsta partnerstatus hos IBM men vi har även unika status som IBM GOLD Partner och IBM Competence Partner of the Year mm.

Våra medarbetare >>

 

 

18

ÅR

 

 

 

 

11

Anställda

 

 

 

 

70+

Certifieringar

 

 

 

 

50+

PB

 

 

Offentlig sektor

Cristie Nordic har avtal gällande produkter och tjänster för stat, kommun och landsting.

 

Avtal – Offentlig Sektor >>

Offentlig-Sektor

Cristie_certified

Certifieringar

Cristie har högsta tekniska nivå hos IBM med certifieringen IBM GOLD Partner samt konsulter med mångårig erfarenhet, något som gör att vi kan hjälpa till med allt från förstudier till driftsättning och underhåll. Utöver lösningar från IBM, erbjuder vi också våra egna värdeadderande mjukvaror som kopplas på redan etablerade företagslösningar.

Exempel på våra certifieringar: IBM Premier Business partner, IBM GOLD (AAA acc.) partner och IBM Competence Partner of the Year.

Cristie Certfieringar >>